Zaterdag 9 september vleermuisnacht bij de Pioniers

In het kader van de Nationale Vleermuisnacht op 9 september organiseert Tuinenpark De Pioniers in samenwerking met de Stichting Voorveldse Polder en het IVN een informatieve bijeenkomst en aansluitend een wandeling.

Vleermuisgids Hedzer Ferweda vertelt ondersteund door audiovisueel materiaal over de vleermuizen in Nederland. Aansluitend gaan we met de bad-detector in de hand op zoek naar de vleermuizen in het tuinenpark en de naast gelegen Voorveldse Polder.

De start is op zaterdagavond 9 september om 19:30 in de Beleeftuin. Te bereiken via de ingang van Tuinenpark De Pioniers aan de Kögllaan 30, Utrecht Noordoost.
Koffie/thee staat daar klaar vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis

Het duurt tot 22:30 uur.

Voor meer informatie en opgeven, mail je naar Richard Tukker: richard.tukker@gmail.com

Foto IVN: ruige dwergkopvleermuis